معرفی مراحل تولید چای

 مراحل تولید چای به شرح ذیل می باشد:
•    عمليات خاشاك‌زدايي و شخم عميق
•   جمع‌آوري ريشه‌هاي درختان و درختچه‌ها
•    عملیات ديسك زدن و رتيواتور
•    کاشت گياهان خانواده بقولات (سويا، نخود، عدس . ..) به مدت دو سال
•    حفر گودال هایی به عمق 40-35 سانتیمتر و به عرض 35-30 سانتیمتر
•    ریختن 15 گرم سوپر فسفات تریپل در هر گودال

با کشتیار بیشتر بدانیم: برگ‌ چینی گیاه و محصول چای

•    تراس بندی در زمین های شیب دار
•    كاشت نهال
•    وجين، هرس، كودپاشي
•    برداشت از سال دوم یا سوم پس از کاشت در نواحی جلگه ای (از سال ششم و هفتم در نواحی کوهستانی)
•    چیدن مطلوب چای (یک غنچه دو برگ)
•    تحویل در کوتاه ترین زمان به کارخانه که شامل مراحل زیر است:
-  پلاس
- مالش

با کشتیار بهتر بکاربم: توصیه های هواشناسی کشاورزی

- تخمیر(اکسیداسیون)
-  خشک
-  طبقه بندی
- بسته بندی

 


شاید برای شما مفید باشد:  جدیدترین توصیه های فنی چایکاری